خدمات فني

دريافت خدمات فني

خازن در كولر آبي

۷ بازديد ۰ نظر

كولرهاي آبي رنگ جزود كارآمدترين و بي آلايش ترين سيستم هاي سرمايشي اكنون مي باشند . اين سيستم هاي خنك كننده علاوه بر اين‌كه دارنده مكانيسم خنك سازي زياد معمولي اي مي‌باشند كه فقط مبتني بر مراحل تبخير آب ( Water Evaporation ) صورت مي‌گيرد , از اجزاي مكانيكي و الكترومكانيكي تقريبا بي آلايش اي برخوردار مي‌باشند . همين استدلال مي‌تواند يكي‌از فاكتورهاي استقبال يوزرها از اين سيستم ها در كنار بقيه مزاياي آن‌ها باشد . نصب كولر آبي مشهد
علاوه بر اين كه اكنون كولرهاي تبخيري ( Evaporative Coolers ) را مي توان مهم‌ترين و اولي سيستم هاي خنك كننده در ساختمان هاي صنعتي و تالار هاي بزرگ دانست , كاربرد آن‌ها در ساختمان هاي اداري و مسكوني را هم نمي‌توان ناديده گرفت . چرا‌كه طبق گزارشات آماري قانوني , بيش تر از 80 درصد كولرهاي مورد به كارگيري در مملكت را كولهاي آبي‌رنگ تشكيل داده اند .
ولي فقط در كشور ايران استقبال از اين سيستم هاي لبريز مزايا , طبيعت دوست ( Eco Friendly ) و اما مقرون به صرفه تا اين حد تمامي گير نيست بلكه اكثري از كشورهاي همسايه و چه بسا امريكا و استراليا هم درصد بالايي از مصرف كولر آبي رنگ عالم را به خويش اختصاص داده اند . تا حدي كه در ساليان پيشين مبالغ فراوان بالايي از روش صرف صادرات كولر آبي رنگ به كشورهاي همسايه عايد كشورمان كشور ايران شده‌است . 
البته راجع‌به اجزاي ريز و ساختار كلي اين كولرها چه مي دانيد؟ اكثري از يوزرها در صورت فهميدن اندكي دانش الكترونيك چه بسا تجربي ميتوانند به سهولت سيستم هاي تبخيري را نصب , فعال سازي و حتي‌در اكثري از حالت عيب يابي و تعمير كنند . اين سهولت ميتواند يكي جنبه هاي فوق العاده كولرهاي آبي‌رنگ باشد . درين مبحث قصد داريم در زمينه‌ي خازن كولر آبي رنگ دعوا كنيم . موضوعي كه در صورت پيدايش نقص‌ در كارايي كولر مي‌تواند براي اكثري از يوزرها عشق و علاقه مند به خدمت و تعمير كولر ديدني دقت باشد و سرچ متعددي هم در وب داشته است . 
سيستم الكترومكانيكي كولرهاي آبي‌رنگ ممكن است بتوان پيچيده ترين سيستم كولرهاي آبي رنگ را موتور آن‌ها دانست , اگر چه كه‌اين ساختمان را هم نميتوان به معني واژه پيچيده ناميد . مخصوصا كه اكثر وقت ها راهنماي سيستم هاي الكترومكانيكي كولرهاي آبي رنگ به طور شماتيك و نقشه به وسيله ايجاد كنندگان در بدنه آنها نصب مي‌گردد تا يوزرها بتوانند از آن جهت مونتاژ مدار الكتريكي سيستم منفعت جويند .
اكثر اوقات موتورهاي كولرهاي تبخيري به طور دو به دور مي باشند و دارنده راه و روش انداز خازني يا اين كه مقاومتي مي‌باشند . راجع‌به تك فاز يا اين كه سه فاز بودن موتور كولر هم حتمي است مدل آن مورد علاقه قرار داده شود . به عنوان مثال كولرهاي 13000 اكثر زمان ها به طور سه فاز ميباشند البته كولرهاي كوچك خيس تك فاز فعاليت مينمايند . 
در شرايط كلي براي كولرهاي تبخيري معمولي بدور تند يا اين كه نمايد , يك سيم پيچ وابسته بدور تند , يك سيم پيچ وابسته بدور نمايد و يك سيم پيچ هم وابسته به رويه انداز موجود است كه هريك از آن‌ها در بدنه كولر جاي گرفته اند . اكثر اوقات براي فعال سازي كولر هم از كليد گريزو فرار از راءس ( Centrifugal Switch ) به كارگيري مي‌گردد . كانكت هاي ( Connects ) اين كليد روي محور روتور قرار مي‌گيرند . اما موتور كولرهاي آبي رنگ قادر است دارنده اشكال مختلفي باشد كه پيرو به اشكال آن و روش كارايي خازن در آن‌ها بيشتر خوا‌هيم پرداخت . 
گونه هاي موتور و خازن در كولر آبي‌رنگ اشكال موتورهاي پيروز مورد به كارگيري در كولرهاي آبي‌رنگ به طور تحت است : 
موتورهاي دو بدور با رويه ميزان خازني موتورهاي دو به دور با خط مش انداز مقاومتي كه خويش موتور هاي دو بدور با رويه انداز خازني ميتوانند مشتمل بر دو جور كلي ذيل باشند : 
موتور دو به دور با خازن دايم كار موتور دو به دور با سيم پيچ ( خازن ) شيوه انداز همانگونه كه تيتر شد , كولرهاي آبي‌رنگ دو بدور كار ميتوانند بر طبق دو به دور تند و نمايد فعاليت كنند . در واقع , حرفه اين جور از كولرها بر طبق به دور در دقيقه ( Round per Minute ) دارنده دوتا گوناگون ( به عنوان مثال 1500 بدور در دقيقه براي بدور تند و 1000 به دور در دقيقه براي به دور نمايد ) است . هرمورد از اين دورها دارنده يك سيم پيچ حساس , يك سيم پيچ كمكي و يك خازن مي باشند . 

اين خازن ها به سيم پيچ موتور ( سيم پيچ كمكي ) به طور محرمانه قرار گرفته و فعاليت مي‌كنند . ولي درخصوص موتورهاي دو بدور با خازن دايم دار , سيم پيچ هاي كليدي و كمكي و نيز چنين خازن همواره در مدار قرار دارا‌هستند و وجه تسميه اين موتورها هم به همين بهانه است . البته درباره‌ي موتورهاي دو به دور با خازن خط مش انداز , سيم پيچ كمكي ( كه خازن رويكرد انداز با آن خصوصي شده‌است ) رويكرد انداز ابتدا به همراه سيم پيچ داراي اهميت سيستم را فعال‌سازي نموده و بعد از وصال به دور سيستم به 75 درصد به دور اسمي آن , بوسيله سوئيچ از مدار بيرون مي شود . اساسا , اختلاف فاز ضروري براي فعال‌ساز‌ي اين نسل از موتورهاي كولر آبي‌رنگ بوسيله خازن ها تامين شده و آن گاه از مدار بيرون مي شود . 
شيوه نصب خازن در كولر آبي رنگ نصب و اتصالات مرتبط با خازن هاي دايم كار و خازن هاي شيوه انداز مبحثي تقريبا تخصصي است كه اضطراري است مبتني بر نقشه هاي الكتريكي كولر ذي‌ربط صورت گيرد . ولي در موقعيت كلي , دو فيش ترمينال در خازن هاي راه و روش انداز درنظرگرفته شده شده‌است . يكي‌از اين فيش ترمينال به رمز سيم رابط سيم پيچ و ديگري به فيش پلاتيني كليد گريزو فرار از راس اتصال داده مي شود . به اين ترتيب هنگام فعال‌ساز‌ي سيستم با تلاش آني كليد فرارو گريز از راءس , خازن از مدار بيرون شده و سيم پيچ با اهميت بدور موتور كولر را بر عهده ميگيرد . 
ويژگي ها فني خازن در كولر آبي رنگ خازن هاي راه و روش انداز كولرهاي آبي‌رنگ مي‌توانند دارنده گنجايش ( Capacity ) متفاوتي باشند كه بسته به مدل كولر و گنجايش هوادهي كولر ( CFM ) گزينش ميگردد . مثلا براي كولرهايي به گنجايش هوادهي 7000 خازن هاي خط مش انداز دارنده گنجايش 430 الي 480 ميكروفاراد است . اما درباره‌ي بررسي رابطه گنجايش كولرهاي آبي‌رنگ و اقتدار الكتروموتور مي توان از جداول ذي‌ربط استعمال نمود . 

تبديل توالت ايراني به فرنگي

۱۰ بازديد ۰ نظر

لوله بازكني توالت فرنگي
در حالتي‌كه شما هم به مضرات به كارگيري از دستشويي اهل ايران پي برده ايد به احتمال زيااد به تامل ردوبدل دستشويي خويش و تبديل آن به دستشويي خارجي افتاده ايد . اشخاص سالمندان ملزم به استعمال از سرويس بهداشتي خارجي مي‌باشند . نوعي از سرويس بهداشتي خارجي را مي شود به صورت صندلي صورت تهيه و تنظيم كرد و آن را در هنگام نياز بر روي دستشويي قرار بخشيد . بعضا از منازل در اولِ ساخت نيز دارنده دستشويي اهل ايران مي‌باشند و نيز خارجي . ولي در شرايطي كه خانه شما سرويس بهداشتي خارجي ندارد و به تاءمل تبديل دستشويي اهل ايران به سرويس بهداشتي خارجي افتاده ايد مي‌توانيد از شركتهاي تعمير و نصب سرويس بهداشتي خارجي ياري بگيريد . 
تبديل دستشويي اهل ايران به خارجي فارغ از نياز به تخريب : خراب كردن دستشويي و صدمه زدن به بيشتر كاشي و سراميك هاي دستشويي امري خوشايند نمي باشند . از اين رو در صورتي مي‌خواهيد اين كار را به طور منزه و ماهر انجام دهيد از متخصصان نصب دستشويي خارجي امداد بگيريد . تبديل دستشويي خارجي به اهل ايران تخريب متعددي را به همراه ندارد از اين رو نگران حاد شدن تراز دستشويي خويش نباشيد . اما پاره اي يه خرده تخريب ارگانيك است چون بايستي ابتدا دستشويي سابق به ياري پيكور درآورده شود و محل آن مطلوب براي نصب سرويس بهداشتي خارجي نوسازي شود . 
روش نصب دستشويي خارجي : 

بعداز بيرون سازي دستشويي ديرين بايستي مبادرت به نصب سرويس بهداشتي خارجي نمود كه‌اين كار به وسيله لوله كش ماهر انجام مي‌گيرد . 
تراز ي اوليه :

رينگ مومي كهن را درآوريد . خوب تر است اين كار را به امداد يك كاردك و دستكش انجام دهيد . خوب تر است پيشين از انجام اين كا براي مراقبت ايمني هنگام تبديل سرويس بهداشتي اهل ايران به خارجي بر روي دهن خويش ماسك بگذاريد .

 سطح ي دوم :

رينگ ي مومي نو را جايگزين كنيد . آنگاه دستشويي خارجي تازه را سرجاي خويش قرار داده و يا اين كه سفت كردن پيچ ها آن را نصب نمائيد . به كارگيري از چسب سيليكوني قادر است باعث سفت خيس شدن سرويس بهداشتي بر راز جاي خويش شود . بيشتر كف‌ها ناهموار و ناصاف مي‌باشند و اين مورد سبب جنبش تناول كردن سرويس بهداشتي ميشود . ميتوانيد با يك سكه , يا اين كه كاغذ هاي آلمينيوم تراز زيرين كاسه را تهيه كرده و اين اختلال را حل فرماييد . 

سطح ي سوم : 

حالا نوبت به نصب مخزن ميرسد . مي‌توانيد نيز قبلي از محكم كردن جاي دستشويي و نيز بعد اين كار را انجام دهيد . پيچ ها را به نيكي البته خير بسيار سفت براي نصب مخرن سرويس بهداشتي بپيچانيد . در دسته هاي مدرن اجزاي مخزن فشاري نصب و فراهم است . ولي درصورت مهيا نبودن , آن را طبق فرمان كمپاني توليد كننده به يكديگر متصل نمائيد . 

سطح ي چهارم : اتصال شلنگ 
شلنگي متساوي با طول در ميان مخزن و شير خريداري كرده و آن را به مخزن وصل فرماييد . شير پيسوار را به لوله تغذيه ببنديد و آن را سفت فرماييد بعد از آن مبادرت به نصب شلنگ نمائيد . نكته ي داراي اهميت در نصب شلنگ سرويس بهداشتي خارجي اين است حتما واشر آن داخل مهره باشد و بدانيد كه نيازي به تفلون بندي ندارد . نكته : براي اطمينان حاصل كردن از نشتي ندادن مخزن و در اختيار گرفتن كارايي پمپ تخليه شير شناور , شير پيسوار را گشوده نماييد . 

تراز ي پنجم :

نصب درب سرويس بهداشتي بست هاي نشيمنگاه و درب پلاستيكي دستشويي فرنگي را بوسيله پيچ هاي متصل كننده بر روي سرويس بهداشتي رنگي نصب فرماييد . 
سطح ي ششم :

نصب بيده سرويس بهداشتي خارجي با امداد بيده ديگر نيازي براي شستشوي خويش با دست يا اين كه دستمال كاغذي نداريد . در صورت رغبت مي‌توانيد اين وسيله را خريداري كرده و براحتي بر روي دستشويي خويش نصب نماييد . پس از نصب با كشيدن دستي تلاش دستگاه را در اختيار گرفتن نمائيد . 
بررسي هاي حتمي جهت در دست گرفتن سعي دستشويي خارجي : براي اطمينان حاصل كردن از فعاليت تخليه آب مخزن دكمه اهرم پمپ تخليه را به خارج بكشيد . مالامال شدن مخزن را به خير و خوبي بررسي نماييد . اطمينان حاصل نمائيد كه از درزها آب به خارج نميريزد و جايي از سرويس بهداشتي خارجي نشتي ندارد . 

دستورالعمل ساماندهي جمع آوري , حمل و دفع نخاله

۹ بازديد ۰ نظر

مقدمه 
گسترش روز افزون شهر نشيني و گشترش بي روييه شهرها مهم‌ترين ايراد بر راز رويكرد ارائه سرويس ها شهري شهرداري هاي مملكت ميباشد . هر ساله ميزان قابل توجهي خاك و نخاله ايجاد ميشود كه عدم طرح ريزي براي گردآوري , حمل و دفع آن اثرات منفي بر محيط زيست و زيبايي شهر خواهد گذاشت , لذا اين دستور نياز به طرح ريزي , در اختيار گرفتن , تحليل و غلبه بر اثرات منفي و مشكلات ناشي از آن دارااست . حمل نخاله
اولي گام جهت هر جور طرح ريزي آشنايي و شناسايي مركز ها ايجاد خاك و نخاله است كه بطور كلي منابع ايجاد خاك و نخاله را ميتوان به سه نوع تقسيم كرد : 
الف - خاك و نخاله حاصل از ساخت و ساز ها و تعميرات اشكال ساختمان : 
رويش جمعيت و ارتقا تقاضا براي آرامبخش از يكطرف و سياستهاي دولت براي توسعه و گسترش انبوه سازي موجب گشته است كه هر ساله ميلونها بدن خاك و نخاله ناشي از عمليات فوق ايجاد گردد . 
ب - مصالح حاصل از حفاري ها : 
بخش عمدهاي از خاك و نخاله ها ناشي از كار هاي عمراني و در فيض حفاري ها ي مختلف در مرحله شهر ميباشد . اينگونه فعاليتها بوسيله سازمانها و اداره ها برق , آب و فاضلاب , گاز , مخابرات و شهرداري انجام ميگيرد . همينطور حفاريهايي كه به مراد اجراي فنداسيون ساختمانها انجام مي پذيرد از اين گزاره هست . 
ج - خاك و نخاله ناشي از ساختمانهاي فرسوده : 
جزو خاك و نخاله ها ي توليدي حاصل از تخريب ساختمانهاي فرسوده مي باشدكه مالكين آن براي تعمير آن ناچار به تخريب آن هستند ودر موردها متعددي نيز تخرببها براي ساختن ساختمانهاي بلند جايگاه صورت مي پذيرد , كه ضايعات ناشي از آن شايان توجه است . 
به خواسته سامان بخشيدن مواد زائد مذكور مي بايست در سه مسئله تحت طرح ريزي و روشهاي نوين را جايگزين كرد . 
الف : گردآوري - ب : حمل - ج : دفع 
اجراي قانون ها درج شده در‌اين راهبرد كه به تفكيك سه مورد فوق الذكر تهيه و تنظيم شده ميتواند موجب سامان يافتن فرمان مذكور گردد . 

الف : گردآوري 
1 - گردآوري ضايعات ساختماني ( نخاله ) دربرگيرنده ضايعات ناشي از تعميرات يا اين كه بازسازي 
1 - 1 ريختن ضايعات ساختماني در شوارع , معابر , باغچه هاي كنار خيابان و زمين ها همسايه ساختمانها ممنوع هست . 
2 - 1 شهرداري مكلف است هر نوع پروانه ساخت يا اين كه تعميرات ساختماني را براي افراد حقيقي وواقعي يا اين كه حقوقي منوط بر عقد قرارداد نامبردگان با شركت ها مجاز حمل و نقل ضايعات ساختماني صادر كند . 
تبصره1 : موسسات مجاز حمل و نقل ضايعات ساختماني شركتهايي مي باشند كه مجهز به كاميون بازو غلطان بوده و دارنده تعداد كافي پاكت در سايز هاي متنوع مي‌باشند اين شركتها ذيل ضابطه نظام صنفي در قالب اتحاديه صنف كاميون داران حمل ضايعات ساختماني با تقاضاي شهرداري و همياري مجمع كارها صنفي جهت دهي خواهند شد . 
تبصره2 : اين شركتها بايد جواز دورهاي عمل را از ستاد خاك و ناخاله اداره بازيافت اخذ كنند . 
تبصره3 : موسسات مذكور فورا بعداز عقد قرارداد با درخواست كنندگان اخذ پروانه ساخت يا اين كه تعمير مبادرت به استقرار پاكت در محل پروژه نموده و بعداز كامل شدن گنجايش پاكت با تقاضاي تلفني صاحب و مالك مبادرت به حمل پاكت لبريز و جايگزيني پاكت خالي مينمايند . 
3 - 1 صاحب پروژه ( جواز گيرنده ) مكلف است ضايعات ساختماني ذي‌ربط را تنها در پاكتهاي ويژه مذكور در تبصره 3 تخليه و بعداز لبريز شدن هر پاكت مراتب را به كمپاني طرف قرارداد اطلاع تا نسبت به برداشت و جايگزيني پاكت مبادرت كند . 
4 - 1 گردآوري و پرتاب هر نوع ضايعات ساختماني كه موجب پراكندگي خاك و آلودگي محيط زيست گردد ممنوع هست . 
5 - 1 گردآوري و انتقال ضايعات ساختماني از طبقه همكف يا اين كه بقيه طبقات مي بايست با وسايل مطلوب انجام و انتقال ضايعات مذكور از طبقات نزولي بوسيله كانالهاي ساماندهي تماما ( راز پوشيده مجاز است و اگر اين انتقال به پياده رو ها باشد مي بايست مستقيما ( در كاميون يا اين كه پاكتهاي ويژه تخليه گردد . 
6 - 1 در محدوده هاي بافت دير باز و برخي از معابر شهري كه قابليت و امكان رفت وآمد كاميون بازو غلطان نيست مي بايست نخاله را در كيسه هاي مطلوب به خارج از محل پروژه منتقل و از روش شركت هاي مجاز بارگيري و حمل گردد . 
7 - 1 رئيس كارها شهري و تخلفات بخش ها شهرداري مكلف به شناسايي متخلفين از مقررات فوق بوده و مي بايست مراتب به ستاد خاك و نخاله مستقردر اداره بازيافت و تبديل مواد گزارش گردد و همينطور ستاد مكلف به پيگيري قضايي خلاف كاران از روش مراجع ذيربط ميباشد . 
2 - گردآوري مصالح مازاد ناشي ازهر نوع حفاري : 
1 - 2 ريختن مصالح مازاد ناشي ازهر دسته حفاري در شوارع , معابر و غيره مشروط به جواز موردي شهرداري بوده وبايستي با زمانبندي مورد تائيد شهرداري اجرا و گردآوري گردد . 
2 - 2 گردآوري و بارگيري اينگونه مواد نبايد موجبات پراكندگي گرد و خاك را آماده كند . 
3 - 2 تميز كاري و شستشوي محل دپو بعد از بارگيري الزامي بوده و شخص حقيقي وواقعي يا اين كه حقوقي دارنده جواز مسؤول حسن اجرا ي اين بند هست . 
4 - 2 بارگيري تنها بايد به وسيله كاميونهاي دارنده جواز از ستاد خاك و ناخاله انجام پذيرد و شخص حقيقي و واقعي يا اين كه حقوقي دارنده جواز مسؤول حسن اجراي اين بند ميباشد . 
5 - 2 مدير كارها شهري و تخلفات بخش ها شهرداري مكلف به شناسايي متخلفين از مقررات فوق بوده و مي بايست پرونده اضطراري را براي مورد ها مذكور تهيه و به ستاد خاك و ناخاله ارسال كند . همينطور ستاد مكلف به پيگيري قضايي خلافكاران مي‌باشد . 
6 - 2 ستاد خاك و ناخاله اداره بازيافت مكلف به تشكيل پرونده براي كاميونهاي متبوع بوده و طبق قوانين جواز اضطراري را صادر كند . 
3 - گردآوري خاك و نخاله ناشي از تخريب : 
1 - 3 ريختن ضايعات ناشي از تخريب در شوارع , پياده رو ها , باغچه و جداول ممنوع است . 
2 - 3 تخريب الزاما ( بايد در شب انجام پذيرفته و جواز واجب از مبادي ذيربط بالاخص سازمان ارشادوراهنمايي و رانندگي دريافت گردد . شخص حقيقي و واقعي يا اين كه حقوقي دارنده جواز مسوول حسن اجرا ي اين بند مي‌باشد . 

اصول ايمني در حفرچاه و روش هاي حفاري

۶ بازديد ۰ نظر

حفر چاه اعم از مواقعي است كه نيازمند رعايت اصول ايمني هست . گونه هاي متعدد چاه هاي فاضلاب مي بايست بر پايه ي اصول خويش حفر گردند . حفر چاه ها به روش هاي مختلفي صورت مي‌گيرد كه در حالتي‌كه مطابق براستاندارد هاي ساخت چاه فاضلاب و قانون ها حفاريحفر نگردند پيامد هاي جبران ناپذيري را به دنبال خواهند داشت و سبب ساز ريزش چاه و مصدوميت اشخاص مي شود . در‌اين مقاله به مهم‌ترين نكات و اصول ايمني براي حفر چاه خوا‌هيم پرداخت : 

تخليه چاه فوري , تخليه چاه تهرانفحفر چاه فاضلاب , تخليه چاه فاضلاب محل ظريف حفر چاه : گذشته از حفر چاه مي بايست خصوصيات چاه هاي ديگر را بررسي نمود . به‌اين صورت كه تا شعاع سه متري چاه , چاهي ديگري حفر نشده باشد .  لايروبي و تخليه چاه

دهانه چاه بيشتر از ۵۰ سانتي متر نباشد . 
كول گذاري و طوقه چيني چاه : طوقه چيني چاه يكي‌از مواقعي مي باشد كه در صورتي‌كه رعايت نشود منجر ريزش خواهد شد . طوقه بايستي مي بايست با خشت و سيمان در عمق ۱۵۰ سانتي متري و در پهنا ۸۰ سانتي متر به فعاليت رود . 
بكاربردن لوله ي تهويه ي هوا : چاه هاي فاضلاب بايستي مجهز به لوله تهويه هوا باشند و انتهاي لوله لوله به بالاترين نقطه ساختمان منتقل شود . 
تخليه چاه : براي اين‌كه كار تخليه چا خوبتر صورت گيرد راز لوله را با زانوي ۹۰ رتبه معكوس نماييد . 
حفر چاه گلداني صورت : به كار گيري از چاه گلداني باعث تا آب به راس چاه تخليه شود و بر ديواره ي چاه ريزش نكند . 
براي تخليه خوبتر فاضلاب به انتهاي چاه ميتوانيد از زانويي 90 رتبه اتفاده نماييد . 


امكانات مايحتاج برايحفرچاه و تخليه چاه فاضلاب : 

حفر چاه عملي كليدي هست كه در‌صورتي‌كه بوسيله نيروي چابكدست و امكانات بدون نقص صورت نگيرد منجر پيدايش حادثه ها ناگواري خواهد شد . در‌اين نصيب به مهم‌ترين امكانات مورد استعمال در حفر چاه ميپردازيم . 
استعمال از تهويه هوا براي تخليه گازهاي باطن چاه به فضاي آزاد . ( كارمندان هنگام تخليه چاه مي بايست مراقب اين دسته گاز ها باشند چون گازهاي فاضلاب مهلك مي‌باشند . ) رعايت مسافت مطلوب با باغچه رعايت مسافت مطلوب از لوله كشي ها به كارگيري از كلاه ايمني رعايت مسافت مطلوب با ديوارهاي جانبي و ستون هاي جان دار سازه ( دست‌كم ۳ متر ) به كارگيري از طناب مطلوب و بررسي ظريف طناب هاب مورد به كارگيري استعمال از چرخ چاه فلزي استعمال از سطل هاي لاستيكي مطلوب 
روش هاي حفر چاه حفر چاه در قبلي به طور دستي انجام ميگرفت . ولي امروزه روش هاي حفر چاه بصورت مكانيكي جاي خويش را به روش هاي سابق داده است . 
حفاري به روش مكانيكي به سه مدل تبديل مي شود : درين مدل حفاري انزي مكانيكي به سنگ ارائه مي كنند و به دو روش حفاري ضربه اي و حفاري چرخشي صورت مي‌گيرد . امروزه از هر 100چاهي كه حفر مي شود , 98تاي آن به طور مكانيكي مي‌باشد . 
براي شناخت با مزايا و معايب اين روش ها مقاله ي روش هاي گوناگون حفر چاه و گونه هاي حفاري و تخليه چاهرا مطالعه فرماييد 
اشكال متعدد حفاري : 

امروزه از طريق هاي متعددي براي حفر چاه فاضلاب استعمال مي نمايند . ما درين نصيب به مهم‌ترين روش هاي حفر چاه مي‌پردازيم . 
حفاري چاه چرخشي : 

درين مدل حفاري از از ماشين‌هـاي حفاري چرخشي با مته‌هـاي مخروطي صورت استعمال مي نمايند و كاربرد آن بيشتر در معادن سطحي ميباشد . 
حفاري چاه ضربه اي :

 در‌اين دسته حفاري از اتومبيل هاي سنگين وزن جهت حفرچاه به كارگيري مي نمايند . 
حفاري شيميايي : 

در‌اين روش با امداد مواد منفجره چاه را حفر مي كنند . اين چنين كه فعل و انفعالاتي كه در ادغام مواد منفجره صورت مي يرد باعث ناكامي سنگ شده و ان را منفجر مي نمايد . 
حفاري چاه حرارتي : 

در‌اين روش از انرژي حرارتي براي حفر چاه به كار گيري مي نمايند . اين چنين كه با ياري انرژي حرارتي به داخل سنگ نفوذ مي نمايند . 
حفاري آبي‌رنگ :

 در‌اين روش با امداد فشار آن سبب ساز سايش مرحله سنگ شده و حفاري را قابليت پذير مي نمايد . كه بيشتر براي حفاري زغال سنگ از اين روش به كار گيري مي نمايند . 
حفاري لرزشي :

 بدين روش مافوق صوت نيز ميگويند . چون با ايجا فركانس هاي بالا ( حدودا 100 تا 20000 ) سنگ را مي شكنند . 
حفاري ليزري : 

با سود گيري از نيروهاي الكترو مغناطيسي در روش حفاري ليزري مي توان در سنگ نفوذ كرد و سبب ساز شكستگي آن شد . 
حفاري الكتريكي :

 نفوذ پذيري و ناكامي سنگ درين روش به ياري ايجاد انرژي الكتريكي و توليد جرقه صورت ميگيرد . و ساخت انرژي حرارتي بالا باعث ناكامي سنگ مي شود . 
پرهيز از ريزش چاه فاضلاب بعد از حفاري : در هنگام حفاري چاه ها از كول گذاري و طوقه چيني چاه براي دوري از ريزش خاك به داخل چاه به كار گيري مي نمايند . به كار گيري از كول باطن چاه‌ها مضاعف مطلوب است و مزيت هاي اكثري داراست . چون از ريزش چاه پرهيز كرده و بازدارنده از ريزش خاك و بدرون چاه اب وفاضلاب ميشود . 

قنات و چاه چه تفاوتي دارد؟ قسمت دوم

۵ بازديد ۰ نظر

تخليه چاه

آب قنات بطور مستمر جريان داراست كه ولي جزو محاسن آن است و قابل در دست گرفتن نيست . برهمين پايه , هميشه سبب تخليه آب ذيل زميني مي شود . در فصولي كه به آب احتياج نيست و يا اين كه خيلي كم است , قابليت پرهيز از جريان و يا اين كه در دست گرفتن آن نيست . براي حل اين خلل مي توان اقداماتي را انجام بخشيد . از آنجمله :

 الف ) كاشتن گياهان مطلوب :

معمولا آب قنات ها در زمستان و مقداري نيز در اوايل فصل بهار كه هنوز كشت بهاره آغاز نشده است , تلف مي شود . بدين خواسته گياهاني كه در‌اين فصول در زمين هاي جلوي قنات مال نيكي مي دهند را مي توان گزينش و كشت كرد . اعم از كشت اسفناج را مي توان اسم پيروزي .

 ب ) آب پاشي باغات در فصل‌زمستان 

ج ) به كارگيري از آب قنات كه در فصل‌زمستان

نسبت به هواي آزاد گرم خيس است , براي رشد نوعي جلبك به مراد تنظيم پروتئين جهت تغذيه دام استعمال كرد . اما نسبتي گرم بودن هواي اكثري از بخش ها در زمستان و همينطور گرمي آب , مي توان اين برنامه را با موفقيت بيشتري همراه نمايد

. د ) به كار گيري از آب قنات براي رويش ماهي 

هـ ) استعمال از آب يك قنات براي تغذيه تصنعي خويش آن قنات و انبار كردن آب در زمين هاي اطراف چاه ها از روش نصب پمپ مطلوب روي چا ه هاي بالا خيس . 

4 ) در زمين هاي هموار و نواحي كه آب ذيل زميني شيب كافي ندارد , موقعيت براي احداث مطلوب نيست .

 5 ) هزينه احداث قنات در زمين هاي مشقت بار و مناطقي كه شيب زمين كم است , زياد مضاعف و مقرون به صرفه نميباشد . 

6 ) در فصول گرم كه گياه نياز به آب بيشتري دارااست و همينطور در سالهاي كم آب كه به آب پاشي بيشتري احتياج است , آب قنات كم مي شود البته با وجود اين‌كه نوسان در آب قنات مشاهده ميشود , آب در مواقع داراي اهميت انقطاع نميشود و به خاطر اين كه نوسان آب در آن كمتر است كشاورزان قنات را بر چاه ترجيح مي دهند .

 7 ) در سيستم قنات , ميزان تبخير آب مخصوصا در بخشها كم آب به نسبت بسيار است . 

8 ) در سيستم قنات , نميتوان لايه هاي شور را از لايه هاي شيرين جدا كرد و از همگي لايه هاي آبدار شيرين سود پيروزي .

 9 ) قنات نسبت به چاه مقابل سيل و زمين‌لرزه شكننده خيس است و فساد در قنات ها به گونه اي است كه احياء دوباره آن‌ها قابليت پذير نيست و يا اين كه مقرون به صرفه نخواهد بود . 

10 ) قابليت آلودگي آب قنات مضاعف است . براي مثال عبور جداازهم از قربت فاضلاب هاي شهري , شستشوي ظروف و جامه در حين مسير قنات , ريختن گردو غبار ماسه و مواد آلوده و كثيف كننده توام با آن از روش باد در جوي هاي قنات و … 

11 ) به هنگام حفر قنات و عمل در آن احتمال دارد سالم مقني به خطر بيافتد . از آنجمله زخم ديدن عضوي از تن مقني وخفگي ريزش ديواره چاه به همين ناحيه به دليل بالا بودن دست مزد مقني وهمچنين صنعت قنات سازي ر ا كد باقيمانده است درحال حاصر احداث قنات به ويژ قنات هاي عمق با دقت به حالت ا قتصادي صرفا مقرون به صرفه است و در غير اين صورت لايه روبي و تعميرات قنات گران تمام مي شود و مقرون به صرفه نيست . 

مزاياي چاه :

 امروزه مطلوب و سهل وآسان ترين وسيله بهره‌برداري از آبهاي تحت زميني , چاههاي عميق و نصفه عميق هستند كه از اختراعات زمان تكنولوژي آدم است . چاه هم مثل قنات دارنده معايب و محاسني است كه در زير به آن‌ها خوا هيم پرداخت . 
چاه آب :

 چاه عالي چاهيست كه اندازه آب متبوع به مدتي نامحدود در ازاء دست‌كم هزينه از آن پمپاژ مي‌شود . براي نيل به چنين خواسته‌اي اضطراري است كه مشخصان هيدروليكي آكويفرو عمل آئي هيدروليكي از روش تست‌هاي پمپاژ مورد محاسبه قرار گيرد . براي آشنايي بيشتر از سفره‌هاي آب زيرزميني مي‌توان با حفر چاههاي مته‌اي و ميزان گيري مرحله آب اين چاههادر هر ماه ( رتينگ ) يك نگاه موقت از موقعيت سفره آب زيرزميني ساخت كرده تا از داده ها آن براي محاسبه ديگر پارامترهاي آبي‌رنگ به كارگيري نمود . 

معايب حفرچاه :

در حال حاضر مرز و بوم ما دارنده معايب و اشكالاتي است كه بيشتر آن مربوط مي توان به عدم بضاعت و توان مامان تهيه و تنظيم پمپ و قطعات يدكي و همينطور تعمير و محافظت و بهره‌برداري درست از آنان . از‌آنجا كه سيستم چاه , يك وسيله توسعه يافته و قابل در دست گرفتن براي بهره‌برداري از آبهاي پايين زميني است , در‌حالتي كه اقدامات ضروري در جهت تهيه و تنظيم تاسيسات و تامينافراد كارشناس مايحتاج براي عمليات حفر چاه و افتتاح آب آن صورت پذيرد , تا حدودي مشكلات ما در اين مورد بر طرف خواهد شد .

 در تحت به مقداري از مشكلات و معايب چاه خوا هيم پرداخت :

 1 ) نياز به وارد كردن دستگاههاي حفاري مكانيكي , لوله و پمپ و بقيه اسباب يدكي براي افتتاح از چاه از مرزو بوم هاي بيرون انجام مي شود .

 2 ) نياز به محافظت شبانه روزي , براي صحيح عمل كردن پمپ و همينطور توجه در دست عمل كردن اسباب و اثاث , كه نياز به اشخاص خبره و كارشناس داراست , كه مي‌تواند بازده كاري را بالا موفقيت . الته با به فعاليت بردن پمپ ها مطلوب و قابل اعتماد , كا نگهداري كمتري نياز دارا هستند هم مي توان بازده را بالا موفقيت .

 3 ) گران و تمام شدن آب چاه براي كشاورزان به جهت بالا بودن هزينه هايي از قبيل مصرف مضاعف مواد سوختي و برق . آب چاه , گهگاه آنقدر گران تمام مي شود كه چه بسا كاشتن توليدها ارزان بها , ابدا مقرون به صرفه نيست .

 4 ) احتياج به موتور هاي برقي در تامين نيروي پمپ و مورد نبود انرژي برق در ميهن از ساير تيم معايب چاه ها مي‌باشد . براي ارزان خيس تمام شدن آب و كاهش مشكلات تامين مواد سوختني , برقي كردن موتور ها به ياري متعددي نموده است , كه اما اين فعاليت مي بايست با حمايت دولت از چاه داران صورت گيرد , به اين صورت كه دولت با تامين نيروي الكتريسيته كافي و قيمت ارزان , برق در اختيار دارندگان چاه قرار دهد 

آيا مي‌دانيد به چه روشي مي توانيد پايه هاي ( C , R , S ) را در كمپرسور كولر گازي پيدا كنيد ؟

۳ بازديد ۰ نظر

 آموزش جستن مبنا هاي ( C , R , S ) در كمپرسور كولر گازي

 Compressor terminal Air conditioning 

روز جاري در ديجي تعميرگاه قصد داريم شيوه جستن سوكت ( C , R , S ) را در كولر گازي بيابيم اين فعاليت به دليل جايگزاري صحيح سوكت ها براي راه‌اندازي كمپرسور زياد كليدي بوده كه در صورت جابجا زدن اين سوكت ها به كمپرسور سبب سوختن كمپرسور خواهد شد براي اين‌كه شما بتوانيد سيم‌پيچ رانينگ ( R ) شروع ( S ) و مشترك ( C ) را در كمپرسور كولرگازي پيدا نمائيد ميتوانيد به روش‌هاي تحت اين عمل را انجام داده كه فرايند آن به شرح پايين است . 


آزمايش كمپرسور جهت مطمئن شدن از تندرست بودن آن 
۱ - قبلي از استارت هر كاري بايستي برق سيستم را كاملاً انقطاع فرماييد و از انقطاع بودن آن مطمئن گرديد 
۲ - بايستي سيستم را ارزيابي فرماييد و مطمئن گرديد كه اورلود سيستم عمل‌نكرده باشد براي اين عمل بايستي با دست كمپرسور را لمس نماييد و از سرد بودن آن مطمئن گرديد زيرابه استدلال اين كه اورلود بر روي مسير مشترك يا اين كه C بسته‌شده باشد در حالتي كه كار نمايد اين مسير را جدا مي نمايد 
۳ - بايستي از تندرست بودن سيم‌پيچ مطمئن گرديد براي اين فعاليت بايستي رابطه تك‌تك سوكت ها را با بدنه كمپرسور برسي فرمائيد و مطمئن گرديد كه هيچ‌كدام از اين سوكت ها به بدنه راه و روش ندارد چنانچه غيرازاين باشد كمپرسور سوخته و نياز به ردوبدل دارااست و اين‌كه كليه اين سوكت ها بايستي به نيز روش دهند نمايندگي تعميرات كولر گازي كرير 
روش به چنگ آوردن رانينگ , آغاز و مشترك كمپرسور ( C , R , S ) بعدازاينكه از سلامت بودن كمپرسور مطمئن شديد به‌وسيله اهم‌تر هر سه سوكت را دوبه‌دو نظير صورت تحت به نيز با سختي اهم‌سنج آمپرمتر ميزان مي گيريد بعداز آزمايش دوبه‌دو تمام سوكت ها سه تا به دست مي آوريم نظير تصوير تحت . 
كشف كردن سوكت رانينگ كمپرسور 
به‌وسيله اهم‌متر دوبه‌دو پايه‌هاي كمپرسور را اهم گيري مي كنيم بزرگ‌ترين عدد مرتبط با مقاومت ميان دوپايه R , S است درنتيجه اساس باقيمانده اساس مشترك يا اين كه به عبارتي سوكت C است بعداز دريافت كردن اساس مشترك ( C ) آن را با دوپايه ديگر يك‌به‌يك اهم گيري ميكنيم آن پايه‌اي كه مقاومتش با مبنا مشترك كمتر است سيم‌پيچ با اهميت يا اين كه به عبارتي ( R ) است و آن پايه‌اي كه مقاومتش با مشترك بيشتر است سيم‌پيچ شروع يا اين كه به عبارتي ( S ) است . 
قابل ذكر است كه در بيشتر كمپرسورها شما دو نشانه MAIN , و SUB را مشاهده ميكنيد كه در اختصار سيم‌پيچ ( C - R ) را سيم‌پيچ با اهميت يا اين كه ( MAIN ) و سيم‌پيچ ( C - S ) را سيم‌پيچ كمكي با ( SUB ) اسم گزاري مينمايند . 

فراگيري بده بستان كمپرسور اسپيلت ( كولر گازي ) نشست سوم 

طرز بده بستان كمپرسور كولر گازيشستن سيكل كولر گازي توسط ازت گذشته از فراگيري بده بستان كمپرسور اسپيلت نوبت به شستشوي سيكل كولر گازي مي رسد شما بايستي كليه سيكل كولر گازي را گذشته از نصب كمپرسور شستشو داده تا از كيپي و كثيف بودن آن مطمئن گرديد چون علت فساد يا اين كه سوختن بيشتر كمپرسورها فاسدشدن روغن به عارضه ها متفاوت است ( نصب نكردن تله روغن وكيوم نكردن و … ) كه منجر كيپي در نقاط متفاوت شير برقي شده و منجر سوختن كمپرسور ميشود اين روغن فاسد در تمام سيكل پخش‌شده و گهگاه به نصيب الكترونيكي كمپرسور رويه پيدا مينمايد كه فراوان سياه شده كه اصطلاحاً لجن ميگردد . 
شما از دو رويكرد حاذق به شستشو سيكل ميباشيد 
رويه نخستين شستن سيكل كولر گازي ( اسپيلت ) با ازت 
اين‌شيوه كه يك‌راه علمي و جهاني است كه در همگي جاي عالم براي شستشوي سيكل تهويه مطبوع از آن به كار گيري مي‌گردد شستن سيستم با ازت است كه به‌وسيله فشار بالاي ازت سيستم را از هرگونه روغن فاسد خالي ميكنيم اين شايسته ترين راهي است كه شما از سالم سيستم خويش مطمئن ميشويد 
منش دوم شستن سيكل كولر گازي به‌سرعت R22 
اين را ه اگر‌چه كه اصلاً روش صحيح و اصولي نيست و در صورت عدم تحميل به‌هيچ‌وجه سفارش نمي شود شستن سيستم تخت گاز R22 است اما در صورتي ناچار بدين فعاليت گرديد انجام آن براي سيستم از انجام ندادن آن خوبتر است 
هم اكنون چرا سيكل كولر گازي را نبايد با‌گاز R22 شست ؟ 
شما به سه عامل نبايد سيكل كولر گازي را تخت گاز R22 شستشو دهيد 
اين گاز براي محيط‌زيست زيان آور بوده و با اين فعاليت اندازه قابل توجيهي از آن در سيستم رها خواهد شد اثر پاك‌كنندگي آن نظير ازت نبوده و سيستم را به‌كلي تميز نخواهد كرد ازلحاظ هزينه به مقرون صرفه نيست نكته دوچندان با اهميت و حياطي : گذشته از استارت به شستن سيستم حتماً و حتماً و حتماً اين فراگيري را بخوانيد احتمال دارد معاش شما هم درخطر باشد 
فراگيري شستن سيكل كولر گازي توسط ازت 
به يادگرفتن برمي‌گرديم هنگامي كه سيستم گشوده است و كمپرسور روي فعاليت بسته نشده است مي توانيد يك‌بار مبادرت به شستن سيستم پنل داخلي ولوله‌هاي آن كرده و يك‌بار مبادرت به شستن كندانسور ولوله‌هاي بيروني فرمائيد . 
براي اين عمل مي بايست يك مغزي و والف به رمز لوله رفت وصل كرده و كپسول ازت را به آن متصل فرمائيد و با مفتوح كردن ازت و وارد آوردن فشار به سيستم همه روغن جان دار در پنل داخلي از لوله بازگشت بيرون شود توجه داشته باشد كه‌اين فعاليت را چند دفعه هر توشه باكم و دوچندان كردن فشار ازت انجام دهيد تا كاملاً روغن لجن شده خارج كشيده شود 
پس از شستشوي سيكل داخلي نوبت به كندانسور ميرسد كه شما ميتوانيد با وصل كردن گاز ازت به كندانسور نظير شستن اواپراتو كار فرمائيد با اين تفاوت كه فشار كمتري براي شستن سيكل كندانسور واجب است . تعميرات كولر گازي مشهد
يادگرفتن شستن سيكل به سرعت R22 
همان‌طور كه در صدر اشاره شد اين روش پيشنهاد نمي شود و تنها براي بالا بردن داده ها شما گفته خواهد شد درين روش تمام فرآيند نظير روش شستن سيكل با ازت انجام ميشود با اين تفاوت كه شما بايستي يك بطري توزن تهيه‌كرده و پيشين از شستن سيكل در سيكل طولاني تر فرمائيد 
به دليل فشار كم‌گاز R22 نياز است كه توزن تا حدودي روغن را حل كرده تا در بيرون شدن آن تصريح شود 

ظرفيت كولر آبي چيست و چه چيزي را نشان مي‌دهد؟

۵ بازديد ۰ نظر

سرويس كولر آبي مشهد
كولرهاي تبخيري ( Evaporative Coolers ) يك كدام از مطلوب ترين آيتم ها براي سرمايش خانه , دفتر كار و سازمان و همينطور فضاي بزرگي مثل كارخانجات صنعتي , تالار هاي ورزشي و… مي باشند . علاوه بر سيستم فراوان معمولي , كولرهاي تبخيري فراوان كارآمد ميباشند . اين خنك كننده ها انرژي اندكي مصرف مينمايند به دليل آنكه دارنده قطعات الكتريكي پاره اي مي‌باشند . بعلاوه تعمير و حفظ آنها هم فراوان آسوده و مقرون به صرفه است . يك كولر تبخيري در اصل دارنده چند جزو كليدي است كه تعداد محدودي از آنان نيازمند در دست گرفتن و مراقبت مي باشند . بعضي از اين قطعات عبارتند از : 

• رشته ( Fan ) و موتور حرفه ( Fan Motor ) حرفه كولرهاي تبخيري را ممكن است بتوان مهم‌ترين جز از اين سيستم ها دانست . گنجايش كولر آبي رنگ هم به همين بخش از كولر هاي تبخيري مربوط مي شود . رشته ها و دمنده هاي كولرهاي تبخيري به اشكال فرار و گريز از راءس يا اين كه سانتريفيوژي ( Centrifugal Fan ) و محوري يا اين كه اكسيال ( Axial Fan ) تقسيم مي گردند . اكثر زمان ها كولرهاي آبي رنگ صنعتي با به كار گيري از رشته هاي سانتريفيوژي عمل مي نمايند .

 • پمپ آب جهت اسپري نمودن آب در سيستم ( Water Pump ) سيستم پمپ هاي اب قادر است اشكال مختلفي داشته باشد . البته شيوه همت تمام پمپ هاي آب كولرهاي تبخيري نسبتاً به عبارتي است . 

• پدهاي تبخيري تحت عنوان واسط انتقال حرارت سيستم تبخيري ( Cooling Pads ) در مقاله‌ها ديرين تارنما در باب پدهاي تبخيري سلولزي و طريق تلاش و ساختار ان ها به طور مفصل مشاجره شده‌است . اين پدها سبب ساز ارتقاء قدمت اثرگذار سيستم , ارتقا بازده خنك سازي و مزايايي از اين قبيل مي‌شوند .

 • و … 
فاكتورهاي اساسي هنگام گزينش كولر آبي‌رنگ

 • كولرهاي آبي‌رنگ مي بايست بتوانند محيط و محوطه متبوع را به طور مؤثر خنك نمايند . اين دستور صرفا درصورتي ميسر خواهد بود كه همت كولر در زمينه‌ي اين محوطه با اين بعد ها و وضعيت , مورد محاسبه قرار گرفته باشد .

• در صورت تعيين يك كولر با گنجايش ( Capacity ) و بعدها بيش تر از حد بزرگ , مصرف انرژي به ميزان قابل مراعات اي ارتقاء خواهد يافت . بعلاوه , ميزان ساخت غوغا ( Noise ) هم در چنين حالتي بيشتر مي شود .

 • از طرف ديگر , كولرهايي كه بيش تر از حد كوچك مي باشند , بعد از مقطع زمان كوتاهي ناچار خواهند بود جهت تأمين دماي موردنظر براي محيط بيشتراز حد فعاليت نمايند و لذا توشه متعددي را اصطلاحا تحمل كنند . 

• براين اساس شايسته ترين راه‌حل براي اينكه بتوانيد مطلوب ترين كولر آبي‌رنگ را براي محيط مدنظرتان تعيين فرماييد مراجعه به گنجايش CFM است . 
گنجايش كولر آبي‌رنگ چيست؟ CFM عبارت است از واحد جريان هوا ( Airflow ) كه در سيستم هاي تهويه مطبوع ( Air Conditioners ) مورد به كار گيري قرار مي‌گيرد . اين واحد كه به طور فوت مكعب در دقيقه ( Cubic Feet Per Minute ) ابلاغ مي شود , اصطلاحا گنجايش خنك سازي ( Cooling Capacity ) ناميده مي شود . يك CFM نسبتاً برابر است با 28 . 31 ليتر بر دقيقه ( Liters Per Minute ) . 
فضاي محيط هايي كه بوسيله سيستم هاي سرمايشي و گرمايشي پايين پوشش قرار مي‌گيرند بصورت سه بعدي بوده و بعدها آن از روش ارتفاع , پهنا و طول انتخاب مي شود . براي اين‌كه بي آلايش خيس معني اين بعد ها را ادراك كنيم خوب تر است از يك نمونه به كارگيري كنيم . محوطه اي با مساحت و به اصطلاح عاميانه متراژ ۱۰۰ فوت مربع ( 100 Square feet ) را در لحاظ بگيريد . اگر طول اين محوطه ( مسافت كف از سقف ) برابر با ۹ فوت باشد در اين صورت فوت مكعب اين محوطه برابر ۹۰۰ خواهد بود . در حالتي‌كه طبق معادلات نوشته شده در رفرنس ها براي موقعيت موردنظر ميزان CFM برابر با نصف بعد ها محوطه براساس فوت مكعب باشد , CFM موردنظر هم اندازه ۴۵۰ بدست خواهد آمد . اين بدان مفهوم است كه استفاده كننده درين حالت به كولر آبي‌رنگ با گنجايش 450 CFM نيازمند است . 
در صورتي‌كه گنجايش بدست آمده از معادلات رياضي بيان شده در ليست كولرهاي توليدي استاندارد جان دار در بازار وجود نداشته باشد , ضروري است نزديك ترين گنجايش بالاي اين گنجايش ( مدام بيشتر از گنجايش محاسبه شده ) را خريداري و نصب فرماييد . واحد CFM تحت عنوان يك واحد حجمي هوا قادر است فاكتورهاي خاصي را در باب جريان هوا ابلاغ نمايد . 
• حجم هوا ( Volume Of Air ) كه يك حرفه قادر است در يك دقيقه بدمد را ميگويد .

 • بيشينه CFM ( Higher the CFM Rating ) عبارت است از حداكثر ميزان هوايي كه يك رشته يا اين كه دمنده ( Blower ) قادر است در پهنا يك دقيقه بدمد . بدين ترتيب CFM در كولرهاي تبخيري زياد داراي اهميت است چراكه مشخص و معلوم مي نمايد كولر چه محوطه اي را با چه ابعادي مي‌تواند پوشش دهد . با اين وجود اين واحد نمي تواند تمامي چيز را در باب سعي كولرهاي آبي رنگ روشن نمايد .

 • گنجايش كولر صرفا به ما مي گويد كه حرفه چه ميزان جريان هوا را مي‌تواند به محيط انتقال دهد 

• اين فاكتور به تنهايي نمي تواند تضميني نمايد كه كولر بتواند بصورت بدون نقص محيط موردنظر را پوشش داده و درتوان ايده آل خنك كند . 
كارداران اثر گذار در گنجايش كولر آبي رنگ فاكتورهاي متعددي روي بازده خنك سازي كولرهاي آبي رنگ و ميزان خنك سازي آنها مؤثر است . به عنوان مثال , در صورتي حرفه مورد به كار گيري در كولر كوچك است اما دارنده گنجايش بالايي است . هواي خروجي از سيستم به مسافت مضاعف دوري پرتاب خواهد شد . ولي اين جريان هواي خروجي فقط به يك جهت متمركز خواهد بود كه ايده آل نيست . اين درحالي است كه حرفه هاي بزرگتر قادرند به راحتي جريان هوا را در محيط اطراف كولر پخش كنند . در واقع تعيين يك حرفه با سايز متناسب با گنجايش آن خوبتر و كارآمدتر است . چنين سيستمي خير صرفا حوزه‌ وسيعي را پايين پوشش قرار ميدهد بلكه هوا را هم بصورت بدون نقص و يكپارچه پخش مي نمايد . 
بقيه واحدهاي گنجايش كولر آبي رنگ اكثر اوقات در كشور‌ايران براي ابلاغ گنجايش كولر آبي رنگ از واحد متر مكعب بر ساعت به كار گيري مي شود . براي اين‌كه بتوانيد اين دو واحد ( m3/hr به CFM و برعكس ) را به نيز تبديل فرمائيد مي‌توانيد از ضريب تحت به كارگيري فرمائيد . 

چگونه از گرفتگي لوله فاضلاب جلوگيري نماييم؟

۶ بازديد ۰ نظر

گرفتگي لوله ي فاضلاب اعم از موردها شايع در ساختمان ها ميباشد و اكثري از خانواده ها را به دردسر مي اندازد . شما مي توانيد با رعايت نكاتي بي آلايش از به چنگ آوردن لوله پرهيز كند . بديهي است كه مهم‌ترين منش براي آنكه از به دست آوردن لوله در آشپزخانه و خزينه و دستشويي دوري نماييد اين است كه از ورود مواد زائد به باطن فاضلاب پرهيز نمائيد . گرفتگي مداوم لوله ها احتمال دارد به دليل انواع در لوله كشي هم باشد كه در‌اين‌صورت‌ مي بايست با يك كارشناس در زمينه‌ي لوله بازكني مشورت كردن نمايي .  چاه بازكني كرج
ولي شما با بكارگيري روش هاي زياد معمولي مي‌توانيد از دريافت كردن لوله ممعانت به فعاليت آوريد . در مقاله ي به مهم‌ترين عارضه ها گرفتگي لوله اشاره شده‌است كه با توجه به آن ها ديگر نياز به به كار گيري از لوله بازكن ها نخواهيد اشت . 
پيشگيري از گرفتي لوله فاضلاب : در عين حالا گاهيي احتمالا به طور اتفاقي و خير به عمد پاره اي مواد مازاد و جامد كه منجر گرفتگي لوله مي‌شوند به باطن لوله هاي فاضلاذب رفت شما ميتوانيد با ريختن آب به ميزان بسيار آن را به داخل چاه فاضلاب ساماندهي نموده و از انبار شدن آن داخل لوله كه گرفتگي را در‌پي دارااست خودداري كنيد . 
رفع گرفتگي هاي شديد لوله : در صورت مواجه شدن با گرفتگي هاي شديد ميتوانيد از رويه هاي خانگي براي بازكردن لوله ها به كار گيري فرماييد . كه در مقاله ي لوله بازكني سواي استعمال از مواد شيميايي و لوله بازكني و شايسته ترين رويكرد رفع گرفتگي لوله فاضلاببهترين شيوه مفتوح كردن لوله را به شما يادگرفتن مي‌دهد . البته در‌صورتي‌كه كه با گرفتگي هاي شديد مواجه شديد و لوله بازكنها تاثيري در بازنمودن لوله نداشتند بايستي پيشين از انكه وضع بحراني خيس شود با موسسات لوله دبازكني تماس حاصل نمده و با مشاوره به دست آوردن از آنان و بكاريري رشته و تخصص ان ها در مورد لوله بازكني براي زمان ها خاطر خويش را از بابت به دست آوردن لوله راحت فرمائيد . 
روش رفع گرفتگي لوله فاضلاب هنگام تجمع قير يا اين كه سيمان در سيفون سرويس 

اكثر زمان ها در ساختمان هاي نوساز به دليل بي دقتي و هم عدم رعايت بعضا اصول فني ساختمان سازي , اندازه فراواني قير يا اين كه سيمان در سيفون دستشويي توده مي شود . لذا هنگام افتتاح از ساختمان و يا اين كه دوران كوتاهي بعداز به كارگيري از دستشويي ساختمان , گرفتگي ساخت مي شود . در‌اين روش شايسته ترين چاره به كارگيري از حل كننده هايي نظير نفت است . بدين صورت كه نفت را به درون سيفون ريخته و بعد از حدود يك ساعت تلاش مي‌كنيم با جسمي مشقت بار مثل فنر , قير را با نفت حل كنيم . بعد از حل شدن قير , با ريختن اندازه بيشتري نفت , محلول را به درون چاه حل مي‌دهيم . در آخر با ريختن آب جوش از خالي شدن سيفون اطمينان حاصل مي نمائيم . 
الف ) گشودن لوله فاضلاب و سيفون هنگام توده شدن سيمان و محكم شدن آن در سيفون دستشويي مثل نمونه پيشين , گهگاه بعداز مرمت و يا اين كه ساخت ساختمان تازه , پاره اي سيمان يا اين كه ماسه و سنگ در لوله فاضلاب گير مي نمايد . درين مورد ها دو روش براي مفتوح كردن لوله و سيفون فاضلاب موجود هست . نخستين تراشيدن سيفون بوسيله فنر فولادي و دوم انجام اصلاحات در لوله كشي فاضلاب سرويس بهداشتي و بده بستان سيفون . نكته قابل توجه : اصلا از اسيد لوله گشوده كن برايباز كردن گرفتگي لوله فاضلاب به كارگيري ننمائيد . چون منجر خوردگي و فرسودگي سيفون شده و افزون بر آن خطراتي براي تن درستي و چه بسا جان اشخاص بومي در ساختمان داراست . 

مفتوح كردن گرفتگي لوله ظرفشويي 

گرفتگي لوله فاضلاب ظرفشويي از آن دست مشكلاتي است كه براي هر فردي پيش آمده است . بي ترديد براي شما نيز اين خلل اتفاق افتاده است كه لوله فاضلاب ظرفشويي شما مسدود شده باشد و آب در سينك ظرفشويي انباشته شده و تخليه نمي شود . 
گرفتگي لوله فاضلاب ظرفشويي هنگامي واقعه ميافتد كه مواد غذايي و ذرات زايد وارداتي از سينك ظرفشويي , در بخشي از لوله فاضلاب ظرفشويي گير كرده و راه و روش آب را مسدود نمايند . اين گرفتگي احتمالا در هر بخش از لوله فاضلاب واقعه بي افتد البته همگاني ترين مكان انسداد لوله در نصيب شترگلو ( سيفون ) و خرطوم فاضلاب است . اين دو نصيب ويژگيهاي خاصي دارا‌هستند كه سبب ساز ميشود مواد راحت خيس در آنان گرفتار شوند و رويه لوله را ببندند . 
۱ - شترگلو ( سيفون )

 همانطور كه مي دانيد شترگلو لوله اي خميده نظير گلوي شتر يا اين كه نشانه مد ( ~ ) است . خميدگيهاي شترگلو براي دوري از نفوذ رايحه و گازهاي فاضلاب به باطن خانه است . اين يك كدام از خاصيت شترگلو است ; البته اين خواص يك ايراد نيز دارااست . نقص‌ اين است كه خميدگيهاي شترگلو مكان قابل قبولي براي ساخت انسداد و گرفتگي لوله است . مواد غذايي و ديگر مواد مازاد كه از سينك ظرفشويي وارد لوله فاضلاب ميشود , در نصيب شترگلو گير گرده و منجر انسداد لوله ميشود . همينطور چربيهاي شسته شده از روي ظروف بجهت چسبندگي مضاعف , درين نصيب چسبيده و در بلند دوران سبب گرفتگي لوله مي‌شوند . 
۲ - لوله خرطومي 

لوله اي كه شترگلو را به دهانه چاه فاضلاب وصل مي نمايد لوله خرطومي است . اين لوله هم استعداد گرفتگي و انسداد را دارااست . چربيهاي ظروف و مواد غذايي به ديوارهها و شيارهاي لوله خرطوم ميچسبند و سبب ساز گرفتگي لوله ميشود . 
در قسمتهاي ديگر لوله فاضلاب احتمال گرفتگي كمتر است , زيرا در ديگر قسمتها تراز لوله صاف بوده و قابليت چسبيدن چربي و خوراك به راحتي ممكن نيست . 
پيشگيري گذشته از اينكه لوله فاضلاب ظرفشويي مسدود شود مي بايست نكاتي را رعايت كرد تا از گرفتگي لوله پرهيز كرد . با انجام اين نكات ديگر خيال و خاطر شما از بابت گرفتگي و انسداد لوله فاضلاب ظرفشويي راحت بوده و هيچگونه مشگلي درباره با لوله فاضلاب ظرفشويي نخواهيد داشت . 

دلايل نم و رطوبت سقف و ديوار چيست؟

۱۱ بازديد ۰ نظر

همواره يكي‌از نگراني هاي ساكنين منزل به نم و رطوبتي كه شايد از ديوارها و سقف نفوذ نمايند , مربوط مي شود . درپي به راهكارهايي اشاره ميكنيم كه ميتوانيد تا حد قابليت با اين پديده رويا رويي نمائيد . رفع رطوبت
براي شستن ديوارها از آب بسيار به كارگيري نكنيد بعضي از اشخاص براي منزه شدن ديوارها در عصر هاي كوتاه زمان ديوارهاي منزل را مي شورند . همينطور از ماده هاي شوينده هم به كار گيري مي نمايند . اين دو ادله موجب از في مابين رفتن رنگ ديوار و از سمت ديگر نفوذ آب به درون ديوار و ساخت نم و رطوبت ديوارها مي شود . 
خرقه هاي تر را سريعتر كم آب فرماييد با اعتنا به معاش در سوئيت و فقدان محيط براي كم آب كردن جامه ها , بخش اعظمي از خانم هاي منزل بدون چاره ميگردند تا لباسهاي خويش را در منزل كم آب نمايند . دقت داشته باشيد كه خرقه هاي تر بيشتراز حد بر روي بند در درون سوئيت نمانند . 

نم و رطوبت را كم نمائيد ميتوانيد در ساعاتي از روز در و پنجره هاي منزل را گشوده فرمائيد تا هواي نو در منزل جريان پيدا نمايد و در حالتي كه وسايل ارتقا رطوبت درخانه به كارگيري مي‌كنيد ميزان به كار گيري را كاهش دهيد . 

دقت و مبادرت مطلوب به هنگام ديدن لكه هايي بر روي سقف يا اين كه ديوار نم و رطوبت معمولا به طور توليد لكه هايي بر روي ديوار خويش را نشان ميدهد . براين اساس خوبتر است به محض ديدن لكه ها و يا اين كه ترك هايي بر روي سقف و ديوار خانه خويش سريعا با كارشناس ذي‌ربط تماس حاصل نماييد . 

تاسيسات لوله كشي اختلال داشته باشد . در برخي مورد ها به دليل نقص در انجام لوله كشي ساختمان در بخش هاي متفاوت منزل , شاهد پيدايش نشتي هستيم . سيستم تخليه فاضلاب , وان خزينه , دستشويي , سينك ظرفشويي و غيره قادر است در گير خلل شده و در همه اين مناطق رطوبت و نم توليد گردد . واجب است تا اهل رشته نسبت به بر طرف نمودن اختلال اقدامات حتمي را صورت دهد . 
نشتي بر اثر پارگي لوله آب بعضي وقتها نم و رطوبت ناشي از تركيدن لوله هاي آب هست كه در بيشتر مواقع بوي نم هم در منزل توسعه و گسترش مييابد . مجموعه نوين منزل با صادر كردن نيروي كارشناس دراين مورد قادر است به شما در شناسايي منشا نشتي ياري دهد و نسبت به تعمير آن اقدامات اضطراري را انجام دهد . 

عايق كاري ساختمان خلل داراست در بخش اعظمي از موردها علت نم و رطوبت وجود رخنه‌ يا اين كه مشكلي در عايق يا اين كه ايزوگام گرمابه , آشپزخانه , سرويس بهداشتي مي‌باشد . بدين ترتيب ضروري است تا كارشناس ذي‌ربط با مشاهده و آزمايش نمودن عايق و ايزوگام نسبت به رفع فساد هر قسمت مبادرت نمايد . 
شايد نقص‌ نم و رطوبت از نشت و پارگي لوله آب ساختمان باشد 
احتمالا در بخشي از ساختمان شما يا اين كه ساختمان همسايگان شما پارگي لوله پيش آمده و سبب توليد رطوبت شده باشد . نشت آب به عبارتي چيزي است كه مي بايست به شدت نگران آن باشيد . چون يك كدام از عارضه ها تخريب ساختمان ها , پارگي لوله و نشت آب است . چه بسا شايد نشت آب مضاعف جزئي باشد البته به مرور زمان , به‌تدريج به طور رطوبت و نم جذب ديوارها و همينطور اساس ساختمان شده و در شرايطي‌كه سبب تخريب ساختمان نشود حتما به گچ ديوارها و سقف ساختمان صدمه زده و در مواقعي منجر ساخت بوي نم و رطوبت در كل خانه خواهد شد . همياران كارآزموده ما براي حصول اطمينان از فقدان نشت آب يا اين كه پارگي لوله , از دستگاه منحصر نشت ياب آب به كارگيري مي نمايند . بوسيله اين دستگاه مي توان تشخيص بخشيد كه آيا در ساختمان شما يا اين كه همسايگان شما , پارگي لوله پيش آمده است يا اين كه خير .

احتمالا نقص‌ نم و رطوبت ساختمان از آب باران باشد در مواقعي نيز شايد هيچ نشتي در ساختمان , سوئيت و منزل شما رخداد نيفتاده باشد . احتمالا علت رطوبت ساختمان از آب باران باشد . به محض استارت فصل بارش در مملكت , موردها متعددي از توليد رطوبت در منازل گزارش مي شود . آب باران احتمال دارد به هر نحوي به خانه شما رسيده باشد . با اعتنا به سيال بودن آب , گاها جستن منشا و استدلال ساخت رطوبت در ساختمان زياد اختلال مي شود . كه يافتن محل رسوخ آب باران به خانه و روش رفع اين خلل نيازمند تجربه و مهارت است كه با اعتنا به فراوان بودن تعداد اين مورد ها , همياران ما تجارب متعددي در اين مورد كسب كرده اند . 
احتمال دارد تاسيسات لوله كشي ساختمان اختلال داشته و سبب ساز توليد نم و رطوبت منزل شده باشند در مورد ها متعددي , وجود نقص در تاسيسات لوله كشي منزل سبب بوجود وارد شدن نم و رطوبت در ساختمان و منزل مي شود . گونه هاي در سيستم لوله كشي فاضلاب خانه , غلط در كارگذاري روشويي , سيفون تخليه فاضلاب لباسشويي , نقص در سيستم تخليه فاضلاب وان گرمابه , سيستم تخليه دستشويي , سينك ظرفشويي و هزاران گونه هاي ديگر كه احتمال دارد در هرجايي از تاسيسات ساختمان بوجود آمده باشد . 
احتمالا عايق كاري ساختمان منجر ساخت نم و رطوبت ديوار منزل شده باشد حدس اوليه بخش اعظمي از همشهريان اين است كه احتمالا ايزوگام و عايق سرويس بهداشتي يا اين كه خزينه يا اين كه آشپزخانه يا اين كه سقف ساختمان ترك شده و سبب ساز ساخت رطوبت و نم مي شود كه‌اين حدس در موردها متعددي سبب ساز مي شود همشهريان با شخصيت مبادرت به تخريب نصيب هايي از ساختمان نمايند . البته بعداز يافت كردن برهان داراي اهميت ساخت نم و رطوبت از اين عمل پشيمان شوند . آري در بخش اعظمي از مورد ها وجود نقص در ايزوگام , قيرگوني و عايق هاي گوناگون ساختمان منجر نم و رطوبت مي شود البته خوب تر است پيشين از تخريب سرويس بهداشتي , خزينه يا اين كه آشپزخانه منزل خويش , به دليل پيدا شدن نم و رطوبت متمركز گرديد يا اين كه از كارشناس اين فرمان ياري بگيريد . 
هزاران استدلال براي توليد نم و رطوبت در ساختمان و منزل موجود است هزاران خط مش فعاليت و راه‌حل براي رفع نم و رطوبت در ساختمان موجود هست 

لوله كشي توالت فرنگي

۹ بازديد ۰ نظر


درباره‌ي لوله كشي سرويس بهداشتي خارجي خوبتر است به موردها پايين دقت نماييم : 
آيا مقدار سرويس بهداشتي خارجي و وضعيت آن استاندارد است؟ 
رفع گرفتگي توالت فرنگي
در فضاهاي همگاني , سرويس بهداشتي غربي ( خارجي ) از مدل بزرگ ( Elongated ) باشد و در كل نشيمن گاه و در لولايي قابل برداشتن و متناسب با لگن و از كالا مقاوم در قبال رطوبت داشته باشد . 
دستشويي خارجي بايستي از نوعي باشد كه هر توشه بعداز ريزش و تخليه آب همواره يه خرده آب در لگن آن باقي بماند ( water conservation ) باشد . آيا متاع و حجم فلاش تانك دستشويي خارجي مطلوب است؟ 
گونه هاي فلاش تانك : 
با حجم فوق العاده كم 3 تا 6 ليتري و صرفه جويي 82 % در مصرف آب 
با حجم كم 6 ليتري باصرفه جويي 70 % 
با حجم معمولي 4 ليتري و صرفه جويي 25 % 
حجم بالا با مشخصه 20 ليتري 

آيا كاسه سرويس بهداشتي خارجي با سيفون بصورت آب بند اتصال شده است؟ 
لوله خروجي فاضلاب سرويس بهداشتي خارجي بايستي با يك زانوي 80*100 ميلي متر ( 3*4 اينچ ) و يا اين كه با يك فلنج به همين مقدار به لوله فاضلاب ساختمان متصل شود و اين اتصال تماما آب بند باشد . 
آيا سيستم هواكش فاضلاب سرويس بهداشتي به نحو صدق اجرا شده است؟ 
لوله افقي هواكش كم آب از نقطه اتصال به لوله فاضلاب , 
مي بايست با زاويه 45 جايگاه نسبت به تراز اسمان تا حد اقل 15 سانتي متر فراتر از كناره سرريز دستشويي ادامه يابد 
و بعداز آن قادر است تغيير و تحول امتداد داده و به لوله قائم هواكش متصل شود و يا اين كه مستقلا تا هواي آزاد ادامه يابد . 

آيا قطر لوله فاضلاب سرويس بهداشتي خارجي و عمق آب هوابند آن مطلوب است؟ 

شاخه افقي هر لوله هواكش بايستي در جهت نقطه اتصال آن به لوله فاضلاب شيب داشته باشد 
به نحوي كه تقطير آب در باطن لوله هواكش بتواند به سادگي به لوله فاضلاب تخليه شود , آيا اين داستان رعايت شده است؟ 

طول شير پيسوار دستشويي خارجي از كف تمام شده 45 سانتي متر هست , آيا رعايت شده است؟ 

راجع‌به دستشويي خارجي و شرقي , آيا سمت اتصال آب گرم مصرفي صحيح ( سمت چپ ) است؟ 
آيا قطر لوله آب سرد و گرم به شير ادغام دوش مطلوب است؟ 
قطر لوله اي كه به دوش آب مي‌رساند مي بايست حد اقل 1/2 اينچ باشد . 
آيا سمت اتصال لوله آب گرم مصرفي صحيح است؟ 
شير آب گرم مصرفي سمت چپ مي‌باشد . 
آيا كف و ديواره هاي سرويس بهداشتي عايق رطوبتي مطلوب شده است؟ 
ديواره هاي اطراف اتاقك مي بايست حداقل تا طول 1 . 8 متر با مواد آب بند و مقاوم در قبال نفوذ رطوبي ساخته شود 
و سطح ها آن تماما صاف و صيقلي و قابل شستشو باشد , عايق رطوبتي كف مطابق نقشه هاي معماري اجرا مي شود . 

آيا قطر نامي كفشوي كف كابين مطلوب بوده و روي دهانه تخليه كانال قابل برداشتن و مطلوب نصب شده است؟ 
قطر اسمي لوله تخليه كفشوي حد اقل 2 اينچ يا اين كه 50 ميليمتر بوده 
و روي دهانه تخليه بايستي كانال مقاوم در قبال خوردگي و قابل برداشتن نصب شود كه رخنه‌ هاي آن از 6 ميلي متر بزرگتر نباشد . 
آيا لوله قائم دوش به وسيله بست به ديوار سفت شده است؟ 
آيا طول شير ادغام دوش از كف تمام شده مطلوب است؟ 
طول شير دوش تا كف تمام شده 90 تا 100 سانتي متر هست 
آيا تعداد دوش و وان و سرويس بهداشتي و توالت براي كاربري هاي گوناگون صحيح است؟ 
آيا در شير هاي اهرمي بر روي لوله هاي آبرساني به شير , محيط هوا جهت كاهش ضربه قوچ درنظرگرفته شده است؟ 
در صورت به كار گيري از دوش كمر تلفني , آيا بازدارنده بازگشت جريان بر روي لوله آب سرد مصرفي نصب شده است؟ 
در صورت به كار گيري از دوش كمر تلفني , نصب بازدارنده رجوع و برگشت جريان از جور تركيبي شير يكطرفه و خلا شكن و يا اين كه شير يكطرفه دوتايي در محل اتصال شلنگ به شير واجب است .
بده بستان رينگ مومي سرويس بهداشتي خارجي و تعمير سيفون سرويس بهداشتي خارجي 
خراب‌بودن سيفون دستشويي خارجي و معمولي ميتواند اندازه متعددي از آب را به هدر دهد . 
اين فساد و در سود انتقال آب از مخزن به چاه احتمالا آنقدر هميشگي و خموشي باشد 
كه اعتنا شما‌را به خويش جلب نكرده و برهه زماني زمان طولاني ادامه يابد . 

لذا در‌صورتي‌كه كه به مصرف بيشتراز حد آب در قبض مربوط مشكوك شديد , سيفون‌ها را هم بازديد نماييد . 
براي آزمون در امر فلاش تانك‌ها , مي توانيد در آب درون مخزن آن ها يك سري قطره جوهر ريخته و در واقع آب باطن آن را رنگي فرماييد . 
درحال حاضر در صورت وجود هرگونه اشكالي در كاركرد شناور و اجزاي ديگر و در سود انتقال آب به باطن چاه , 
سير آب رنگي روان به طور خطي بر روي مرحله كاسه نمايان خواهد شد . 
بدين ترتيب با اطمينان , به تعمير و رفع نقص‌ مبادرت نماييد . ولي اين عمل نياز به بازديد چندساعته دارااست . 

▪ نكته : از آن‌جا كه معمولاً حجم مخزن فلاش تانك‌ها به ويژه در توالت‌هاي معمولي زيادتر از حد نياز براي تخليه بوده 
و بدين ترتيب ميزان متعددي آب با هر توشه كشيدن طناب و يا اين كه فشار‌دادن دكمه اختصاصي وارد فضاي كاسه سرويس بهداشتي شده 
و آنگاه تخليه مي‌‌شود , يافتن راهكاري براي كم‌كردن اين ميزان در مسئله صرفه‌جويي آب مي‌‌تواند نقش داشته باشد . 
براي اين خواسته علاوه بر اقدامات فني ذي‌ربط مي‌‌توانيد : 
پاره اي از فضاي درون مخزن سيفون را با جسم ديگري مالامال كرده و در واقع قابليت و امكان توده شدن ميزان آب كمتري را در مخزن ساخت نماييد . 

براي مثال مي‌‌توانيد يك شيشه نوشابه ۵/۱ ليتري را از آب لبريز كرده و به موقعيت خوابيده در كف مخزن جاي دهيد , 
بنابراين ۵/۱‌ليتر از آب باطن مخزن كمتر مي‌‌شود .